Jul 12, 2012

Seratus

Apa yang seratus..?

Oh...hari ni genaplah follower aku 100 keping/helai/ketul bal...bla..bla...
Yang menggenapkan angka ni ialah mrs mell (taksangkanyer)


Terharu...
Tersedih..
dan..
Terkentut..tipu..mana ada kentut..


"Ala..baru seratus nak kecoh.."

Yelah mestilah nak kecoh..dulu ada 1..2...3...... dan sekarang dah jadi seratus..
Bagi aku sangat bermakna follower ni walaupun bukan semua yang betul-betul follow belog picisan ni..

Tapi tanpa follower yang lain tak mungkin follower aku boleh cecah 100 kan..
Macam Apple yang selalu muntah (pembawakan budak agaknya), Encik H yang misteri lagi kebabom, yang pernah buang sampah kat sini Bro Bundle, si Syida a.k.a sida-sida  yang macho, M Fizan a guy from mars, Cik jururawat c Hidayah, yang baru je lepas kahwin Husna (bkn dia yg kawen tp kakak dia da..),....

Ramai lagilah...yang lain2 sempat di backlink :

Eerashera, Bukan saya di sini, Kak Zakie, Sis Ai, emma, Onlajer, P.i.p.o.q, Ati Masrif, Wawa, Taufiq, Me a.k.a wani, Aziemat, Fara Weda, Bee, Jasman dan bermacam-macam lagi..

Dulu aku silent reader...pergi belog orang sibuk dok baca je tapi tak komen.
Lepas tu aku makin rajin menyebok kat belog orang, tu yang orang mai singgah sini...

Kalau menyombong, takda orang nak tegur kan..
So Muchas Gracias korang sebab mai gak sini walaupun belog ni tak berapa nak ada.. Nie jelah yang dapat aku hidangkan setakat ni...

Nota kaki : Aku buat belog ni mula asalnya sebab pensyarah aku suruh buat sbg assigment. Semua post2 time aku study dulu aku gi delete (time tu aku tak fikir belog ni penting macam sekarang.Rasa terkilan, rugi pun ada).
Munchas Gracias Baca Entry Cik LaLa

24 comments:

  1. Tahniah! hehe.. kwn2 sy pn, rmai buat blog sbab pnsyarah suh, dorg wat blog dorg cincai2 je.. haha.. yg pntg ad.. hehe.. truskan berblogging dgn riang! ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Time tu memang ntah apa-apa merepk meraban...Belog ni dah mcm fubfair pun ada gak..hehhe

      Sekarang ni baru berjinak-jinak nak tegur2 korang kt belog...

      Delete
    2. ahhaa.. sy dlu pn byk mrepek jgak.. err, skg pn sme jgak.. hahaa..

      sme lah kta.. sy pn baru nk tegur2 nih.. ho3.. err, hai! ho3

      Delete
  2. Kakak follower ke 92 kan...

    Sayang assignment tu dah delete. Kalau tak boleh baca bila lapang-lapang kan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah..mesti seronok bila dpt tengok semula entry2 sy yg tak matang tu...

      Delete
  3. 1st! hahaha...Err, aku macho ye? Kehkehkeh..Tapi ko jangan nak sida-sida sgt dengan aku beb! Grrr...Hahahaha...
    Neway, tahniah la ye :) Don't forget to folo me back..Ekekekeke...

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh bkn ko sida-sida ke..??hehhehe.....

      done follow ko jugak..

      Delete
  4. Errr....errr....Syida a.k.a sida-sida? Kahkahkah!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. p/s: mahap sebab belum follow :|

      Delete
  5. mekasih makcik..nanti aku rajin2 mai sini lagi..tq gak rajin singgah blog busuk aku..hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..nti makcik dtg belog pakcik yg bucuk masham tu ;p

      Delete
  6. Encik H, sy dah unfollow kamu...wekkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. erkk...hahaha..mohon admin unfollow blog sida-sida skali *tiba2*

      Delete
    2. eh mana boleh..dia kan sida-sida....

      Delete
    3. takut kena mengadap org istana ke? hahaha

      Delete
    4. sida-sida yg ni lelaki ke perempuan?apa yg pasti dia macho kan...hehehe

      Delete
  7. e, eh... i lah pemolow yg ke 100 tu.. mohon buat entry lg sekali.. tentang puan mell yg gojes... only me.. wakakakaka... sile2 selalu hadir ke belog saye.. :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha..sungguh giler publisiti..
      mohon sesiapa yg baca, sila buat 1 entry khas utk puan gojes ni..ahhhahaha...

      Delete
  8. ups.. nasib baik ada ayat kakak saya yang kawen. hehe

    betul tu, yang penting kita jangan sombong kalau nak ramai kawan. berkawan biar beribu, bercinta biar 2. hik3

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan..next time baru husna..

      kena selalu jenguk org, bertegur sapa...barulah mesra..
      bercinta biar 2?? siapakah?

      Delete
  9. setahun dua lagi kot saya. ayat macam gatai je. hik3

    mak dengan ayah saya la. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebab dah gatai lah kena kawen cepat2...tettt...

      Delete

Belog Cik LaLa